Cukrus daro jus riebalais?

parašė , 2017-05-31 18:18

Svorio padidėjimo, svorio netekimo ir nutukimo studijavimas yra šlamšto mokslo, neinformuotų nuomonių ir suktybių minų laukas. Dezinformacijos kiekis yra triuškinantis. Jūs turite meistriškai identifikuoti patikimus šaltinius ir nesuteptą studijavimą.

Bendras įsitikinimas, kad žmonės pasidaro riebūs daugiausia todėl, kad jie maitinasi per daug šiandien stovi su stipriu iššūkiu, palaikytu gero mokslinio įrodymo. Įrodymas nurodo daugiau į tai, ką mes valgome, o ne kiekis.

Kai kurie riebūs ir nutukę žmonės yra suglumę prie savo didėjančio svorio padidėjimo, todėl, kad jie jaučia, kad jie iš tikrųjų nesimaitina daugiau, negu vidutinis asmuo. Keli net sąmoningai mažina dalies dydžius to, kas jie valgo, bet vis dar įgyja svorį.
Yra auganti sveikatos mokslininkų, dietologų, ir sveikų valgymo gynėjų bendruomenė, tai dabar mano, kad per cukraus vartojimą yra fundamentali priežastis.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push ({});

Daugelį metų mums pasakė, kad mes pasidarome riebūs nuo maistų su aukštu riebiu turiniu valgymo. Todėl, kad išvengtų pasiekti riebus, patarimas turėjo visada sumažinti ant vartojimo riebių maistų, ypač mėsa.

Daug populiarių dietos planų buvo sukurti nuo šios prielaidos, su abejotinais laipsniais pasisekimo, bet daugiausia nesėkme. Naujas tyrinėjimas tvirtina, kad per cukraus vartojimą yra tikra priežastis epidemijos svorio padidėjimo, kurį mes matome didžiojoje dalyje išvystyto pasaulio.

Į grūdo cukrų skiria kaip svarbiausias šios pasaulinės problemos šaltinis. Pagrindinis balsas kampanijoje, kad gautų mus sumažinti mūsų cukraus suvartojimą yra daktaras Robert Lustig. Jis kviečia šį fructose nuo grūdo, "nuodų".

Jo akių atidarymas stato, "Cukrus Karti Tiesa", buvo apžiūrėtas daugiau kaip keturi milijonai kartų ant YouTube. Jo argumentas yra ir patraukiantis dėmesį ir keliantis nerimą. Šiame pristatyme jis ganėtinai įtikinamai suranda nutukimo pandemiją atgal į visur esantį naudojimą fructose nuo grūdo greitame maiste, iš anksto supakuotuose maistuose ir gėrimuose.

Gerbiami maisto mokslininkai visame pasaulyje yra pagal jo rezultatus.

Aš stebėjau šį video kelis kartus, ir aš mečiau artimesnį žvilgsnį į turinius, įrašytus į sąrašą ant etikečių daugelio maistų bakalėjoje. Beveik visi apdirbti maistai ant lentynų turi fructose grūdo sirupą kaip sudedamąją dalį.

Įrodymas, kad šis besaikis cukraus vartojimas yra svarbiausia draminio evoliucinio mūsų fizinio pasirodymo pakeitimo priežastis yra sunkus paneigti. Ir trumpas, ir ilgalaikis studijavimas parodo aiškias sąsajas tarp persvaros cukraus mūsų dietoje ir dideliuose atsikišusiuose skrandžiuose, kurie yra dabar norma.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push ({});

Maisto pramonė visumoje atrodo ganėtinai nenorinti viešai pripažinti jos pagrindinį vaidmenį šios "pandemijos" priežastyje (kaip Daktaras. Lustig kviečia tai).

Keli anticukrinėje stovykloje tvirtina, kad apdirbti maisto pramonės milžinai žinojo apie šią problemą per daug metų ir sąmoningai apėmė ją iki, tęsia gauti jų didžiulę naudą. Jie padeda savo godumą prieš sveikatos apsaugą.

Jūs turite stebėti daktaro Lustig video. Jis yra dėstytojas, ir jūs galėjote pasidaryti truputį prarastas, kai jis įeina į sunkias mokslines detales, bet sutelktą buvimą ir stebėti tai kelis kartus. Tai yra wakeup paklausimas mums visiems.

Rašyti komentarą