Kodėl aukštai fructose grūdo sirupas daro jus riebalais

parašė , 2011-11-24 13:55

Grūdo pramonė ir jų užmokėti reklamuotojai, Amerikos Dietologijos Asociacija, norėtų, kad žmonės manytų, kad aukštas-fructose grūdo sirupas, ar HFCS yra natūralus ir yra taip pat kaip bet kokia kita fructose forma. Tai tiesiog ne teisinga.

Grūdo sirupas yra padarytas iš grūdo ir ne vaisiaus. Natūraliausias, non-HFCS fructose sunaikintas atvyksta iš vaisiaus. Neatsakinga manyti, kad chemiškai pakeistas grūdo cukrus veiktų panašiai, kadangi natūralus vaisiaus cukrus bus kūne. HFCS dalyvauja keliančiu nerimą apdirbtų maistų skaičiumi. Nepaprastai sudėtinga surasti maisto etiketę, kuri neturi savyje HFCS. Paplitimas HFCS apdirbtuose maistuose nuliūdina ir yra labai baidariu nuoma atsakingas už diabeto, maisto alergijos, ir medžiagų apykaitos sutrikimo paplitimą visame pasaulyje

Net nepaisant to, kad HFCS yra surastas beveik kiekviename apdirbtame maiste (ir grūdas dalyvauja kitose formose kituose), bendriausias pristatymo metodas HFCS yra vis dar elektriniai zidiniai kaip skystis. Tai žalinga kūnui todėl, kad cukrus nėra sunaikinamas greta pluošto, ir tokiu būdu tai gali būti sugeriama nedelsiant kūno. HFCS taip pat neskatina insulino, leptin, ar grehlin kūne. Žemas insulino atsakymas priveda prie diabeto. Leptin ir grehlin dirba išvien, kad signalizuotų į kūną, kad tai turėjo pakankamai daug maitintis. Leptin veikia receptorius smegenyse, kad malšintų apetitą. HFCS malšina leptin gamybą kelias valandas po vartojimo, palikdamas vartotoją, besijaučiantį ėdrus ir negalėti gauti persisotinimą. HFCS taip pat paveikia grehlin. Grehlin yra hormonas, pagamintas skrandyje, kuris signalizuoja pilnumą, kai asmuo suvartojo pakankamai maisto. Kadangi HFCS uždraudžia abu nutukimo gydymas hormonus, HFCS vartotoją palieka, išalkdamas nepaprastai, bet be mechanizmo, kad praneštų žinią jiems jie suvalgė pakankamai maisto. Nėra sunku pamatyti, kaip tai galėjo privesti prie nutukimo.

Tai klaidina, kad palygintų HFCS su cukrumi, ar sacharoze, bet būtent tai HFCS gynėjai nori, kad visuomenė tikėtų. Jie stengiasi paveikti gebėjimui pažymėti HFCS kaip "grūdo cukrus", judėjimas su pavojumi priversti patikėti visuomenę, jie vartoja sacharozę vietoj HFCS. Fructose paverčia į riebalus daugiau, negu bet koks kitas cukraus tipas. Tyrėjai nuo Loyola universiteto taip pat surado, kad ikiriebalinės ląstelės (suaugusių riebių ląstelių pirmtakai) vaikų, kurie buvo statyti HFCS metų skubiau ir negu statyti gliukozei. Iš esmės, jie subrendo į labiau riebias riebias ląsteles negu statyti reguliariam cukrui. Jie buvo taip pat atsparesni insulinui.

Grūdas Yra Visur esantis Apdirbtuose Maistuose vandens turizmas

Grūdas nėra tiktai per daug dabartinis apdirbtuose maistuose per HFCS pernaudojimą. Tai dalyvauja kukurūzų aliejuje, grūdo krakmole, pakeitė maisto krakmolą, augalinį aliejų, ir tūkstančius kitų priedų. Net jei asmuo turėtų išvengti grūdų ir apdirbtų maistus, jie turėtų pakeisti būdą, kuriuo jie perka savo mėsas; dauguma mėsinių galvijų yra pamaitintos dietos aukštai grūde." Grūdu pamaitinta" jautiena nėra pageidaujama etiketė, vartotojas yra vestas, kad manytų, kad tai yra.

HFCS buvo priežastis nutukimo, diabeto, inkstų ligos, osteoporosis, ir hipoglikemijos, bet kas yra rezultatas plataus paplitimo grūdo vakarų dietoje? Pernaudojimas bet kokio dalyko dietoje visada priveda prie reklama maistingos stokos, alergijos, ir maisto jautrumo. Kai grūdas buvo įvestas į amerikiečių dietą, jis privedė prie pellagra, mažakraujystės, ir kitos stokos. Grūdas nėra užbaigtas maistas. Tai stokojantis bent jau dviejose amino rūgštyse. HFCS, kaip kitas apdirbtas cukrus, yra neturintis visų maistingų medžiagų išskyrus angliavandenius. Ir jo vartojimas yra aukštas. HFCS yra šaltinis skaičius vienas kalorijų Jungtinėse Valstijose. Tai įdomu, manant, kad riebalai turi 250 % daugiau kalorijų, negu daro angliavandenius.

Labai daug žmonės tikėtina turės alergiją grūdui ir ne net žinos tai. Alergijos simptomai yra ne visada anaphylactic. Jie gali pristatyti virškinimo sunkumuose, įsiliepsnojime ir tinstantis ("riebaus" pasirodymo didėjimas), intensyvus alergeno, išbėrimų, egzemos, miego sutrikimo, nuotaikos sutrikimo, kiauro žarnos sindromo, ir kitų simptomų šeimininko troškimas. Geras būdas nustatyti, jei asmuo yra alergiškas sumažina alergeną iš dietos bent jau dvi savaites ir paskui įvesti tai atgal į dietą ir kontroliuoti simptomus, kaip jie pristato. Sumažinti grūdą iš dietos ketintų valgyti griežtai visų maistų ir žole pamaitintų mėsų, nevegetariškų kiaušinių, ir žole pamaitintos pieninės dietą. Taip sudėtinga nunešti grūdą nuo dietos, kadangi tai turi nunešti glitimą. Tai reikalingas viso gyvensenos pakeitimo.

Reikalavimas HFCS ir grūdo produktus taip pat prisideda prie ūkininkavimo praktikų, kurios yra žalingos aplinkai. Grūdas yra užaugintas monokultūroje, kas reiškia, kad yra milijonai akrų Jungtinėse Valstijose vienišose, paskyrė tiktai vieno daikto augimui. Tai yra prieš gamtos polinkį balansuoti per įvairovę. Kad užaugtų granuliuoja šį kelią, reikia panaudoti pesticidus, chemines trąšas, ir dažnai irigaciją. Tai paveikia aplinką, ekonomiką, ir gyvenimus ūkininkų būduose, kurie pasidaro kietesni ir sunkesni pakeisti ilgiau, jais verčiasi. Dauguma grūdo taip pat genetiškai modifikuota. GMO produktai nėra pažymėti, ir jie yra taip nauji nėra jokio pasakojimo masto jų žalos ant žmonių ir aplinkos.

HFCS daro žmones riebius ir sergančius. Kadangi tai ragauja gerai ir riboja kūno gebėjimą jaustis pilna, žmonės leidžia save tapti labiau riebūs ir labiau sergantys. Maisto lobistai gali pakeisti įstatymus, ir maisto gamintojai gali surasti naujus būdus paslėpti grūdą ir HFCS jų maistuose, ir yra nedaug visuomenė, gali padaryti, kad sustabdytų juos. Vienintelė teisinga valdžia visuomenė laiko melus ne politikoje ar lobizme; tai guli jų išlaidų įpročiuose. Jei visuomenė liausis pirkti ir suvartoti HFCS, jo gamintojai atkreips dėmesį ir visuomenę, žemę, ir ekonomika pradės užgyti. Daugiau prašom aplankyti; WholeNews. Org

Rašyti komentarą